Αρχική arrow Lost Password arrow Συχνές Ερωτήσεις - F.A.Q.
Πακέτο Ταξιδέψτε 4ήμερο στη Βουδαπέστη με την Εθνική Ελλάδος μόνο με 159 €! Προσφορά Εκδρομή Βουδαπέστη - Βιέννη με 159€

Συχνές Ερωτήσεις - F.A.Q.


-  Πως μπορώ να πληρώσω για το ταξίδι μου;

Μπορείτε να πληρώσετε το ταξίδι σας με άνεση μέσω της  πιστωτικής σας κάρτας, με απευθείας πληρωμή στην έδρα του γραφείου, με τραπεζική κατάθεση ή έμβασμα σε λογαριασμό του Protasis Travel.

- Στο ταξίδι μου συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο και αντίστροφα;

Σε γενικές γραμμές, στα ταξιδιωτικά πακέτα η μεταφορά συμπεριλαμβάνεται. Αν κάτι τέτοιο δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο, δηλώνεται ρητά στη συγγραφή των υποχρεώσεων.

- Πόσες αποσκευές επιτρέπεται να πάρω μαζί στα αεροπορικά ταξίδια;

Οι αεροπορικές εταιρείες έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις ως προς αυτό τον τομέα, παρακαλούμε ενημερωθείτε για τους ισχύοντες κανόνες αποσκευών στην ιστοσελίδα της κάθε αεροπορικής εταιρείας.

Στις πτήσεις εντός της Ευρώπης, και όταν ταξιδεύουν στις περισσότερες άλλες χώρες συνήθως στην οικονομική κατηγορία (economy class) δεν επιτρέπεται  πάνω από 20 κιλά ενώ στην κατηγορία των επιχειρήσεων (bussiness class) το ανώτερο επιτρεπτό όριο βάρους ορίζεται στα 30 κιλά.

Επιπλέον, επιτρέπεται και η μεταφορά μιας χειραποσκευής μικρής η οποία δεν πρέπει να ξεπερνά τα 4 κιλά.

Πρόσθετες αποσκευές / αθλητικός εξοπλισμός: Μεταφορά επιπλέον αποσκευών και αθλητικού εξοπλισμού διατίθεται με επιπλέον κόστος. Παρακαλείσθε να ρωτήσετε για τις τρέχουσες τιμές, απευθείας με την αεροπορική εταιρεία.

- Έχω εντός 14ημέρού το δικαίωμα ανάκλησης;

Σε περίπτωση που ο επιβάτης επιθυμεί να ακυρώσει τη πτήση του, επιστρέφονται τα χρήματα του εισιτηρίου, εφόσον ακυρωθεί τουλάχιστον 72 ώρες πριν την αναχώρηση της πτήσης. Aυτό μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με την κάθε αεροπορική εταιρεία. Στο Protasis Travel είμαστε στη διάθεσή σας για να ενημερώσουμε για κάθε εταιρεία ξεχωριστά.

Αλλαγή του ονόματος της κράτησης και αλλαγή δρομολογίου δεν επιτρέπεται.

- Πότε πρέπει να βρίσκομαι στο αεροδρόμιο;

Το check-in ανοίγει δύο ώρες πριν τη προγραμματισμένη αναχώρηση της πτήσης και κλείνει μισή ώρα max πριν από αυτήν. Αν καθυστερήσετε θα στερηθείτε τη θέση σας και δεν θα σας επιτραπεί να ταξιδέψετε.

- Τι έγγραφα χρειάζομαι για να ταξιδέψω αεροπορικώς στο εσωτερικό;

Το μόνο που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε εντός Ελληνικής επικράτειας είναι η αστυνομική ταυτότητα , ο κωδικός κράτησης ο οποίος υπάρχει στην επιβεβαίωση κράτησης που έχετε από το γραφείο μας. Εάν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα παρακαλώ επικοινωνήστε με εκπρόσωπο του Protasis Travel.

- Τι έγγραφα χρειάζομαι για να ταξιδέψω αεροπορικώς εντός Ευρωζώνης;

Στις χώρες της Ευρωζώνης το μόνο που χρειάζεστε είναι η αστυνομική σας ταυτότητα, εάν είναι νέου τύπου, ή το διαβατήριό σας σε ισχύ.

- Τι έγγραφα χρειάζομαι για να ταξιδέψω εκτός Ευρωζώνης;

Για τις χώρες εκτός Ευρωζώνης χρειάζονται έγγραφα διαφορετικά ανάλογα με την χώρα που πρόκειται να επισκεφθείτε.

Η.Π.Α - Εκτός από το διαβατήριό σας που θα πρέπει να είναι σε ισχύ θα πρέπει να έχετε εκδόσει και ΕΣΤΑ (Ηλεκτρονική Βίζα). Αυτή ισχύει μόνο για τις Η.Π.Α.

Αυστραλία - Διαβατήριο θεωρημένο και 3μηνη τουριστική βίζα την οποία μπορούμε χωρίς κόπο να εκδόσουμε στο γραφείο του Protasis Travel.

Επίσης, για ορισμένες χώρες της
Ασίας και της Αφρικής θα χρειαστεί να κάνετε και κάποια εμβόλια.

Σύνδεση Μέλους

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Polls

Με ποιο τρόπο επικοινωνείτε με τα ταξιδιωτικά γραφεία;

Αποτελέσματα

Tα γραφεία μας

oval6.png

Συνεχής Ενημέρωση

RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0

Πράγα - Video Περιήγηση

Infolive.gr - Νέα

Alfahost © Υπηρεσίες Διαδικτύου

Ολοκληρωμένα έργα

Δευ, 15 Σεπτέμβριος 2014
Πεμ, 25 Σεπτέμβριος 2014
Τρι, 30 Σεπτέμβριος 2014
Κυρ, 05 Οκτώβριος 2014
Παρ, 31 Οκτώβριος 2014
Σαβ, 15 Νοέμβριος 2014
Πάνω
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2019 Elxis.org. All rights reserved.