Αρχική arrow Lost Password
Πακέτο Ταξιδέψτε 4ήμερο στη Βουδαπέστη με την Εθνική Ελλάδος μόνο με 159 €! Προσφορά Εκδρομή Βουδαπέστη - Βιέννη με 159€

Χρήστες και Ομάδες Χρηστών

Το Elxis έχει μια ιεραρχική δομή ομάδων χρηστών. Ένα σύνολο δικαιωμάτων είναι αναθετημένο σε κάθε ομάδα χρηστών. Μπορείτε να προσθέσετε, να επεξεργαστεί ή να διαγράψετε ομάδες χρηστών, όπως επίσης και να επεξεργαστείτε τα δικαιώματά τους, από τον Διαχειριστή Πρόσβασης. Ο Διαχειριστής Πρόσβασης είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο που πρέπει να χειρίζεστε με σύνεση και προσοχή, καθώς λάθος χειρισμοί μπορεί να μετατρέψουν την ιστοσελίδα σας σε μη-λειτουργική. Το Elxis διανείμεται με τις παρακάτω προκαθορισμένες ομάδες χρηστών:

Πρόσβαση μόνο στο Δημόσιο Τμήμα

  • Public Frontend. Ο κάθε επισκέπτης ανήκει σε αυτή την ομάδα.
  • Registered. Χρήστες που εγγράφηκαν στην ιστοσελίδα σας, μπορούν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο που είναι αόρατο στην ομάδα "Public Frontend" Μπορούν επίσης να υποβάλλουν περιεχόμενο ή συνδέσμους από το Δημόσιο Τμήμα, να επεξεργαστούν το προφίλ τους και να δουν λίστες χρηστών.
  • Author. Οι Συγγραφείς έχουν όλα τα δικαιώματα που έχει ένας απλός εγγεγραμμένος χρήστης, συν κάποια άλλα.
  • Editor. Οι Συντάκτες έχουν όλα τα δικαιώματα που έχει ένας Συγγραφέας, συν κάποια άλλα.
  • Publisher Οι εκδότες έχουν όλα τα δικαιώματα που έχει ένας Συντάκτης, συν κάποια άλλα.

Πρόσβαση στη διαχείριση

  • Public Backend. Κάθε επισκέπτης στην φόρμα σύνδεσης της διαχείρισης ανήκει σε αυτή την ομάδα.
  • Manager. Οι Manager έχουν πρόσβαση στην Διαχείρηση, άλλα έχουν περιορισμένες δυνατότητες. Έχουν πρόσβαση στα: Διαχειριστή Πολυμέσων, στατιστικά, επεξεργασία υπαρχόντων μενού αλλά όχι προσθήκη νέων, επεξεργασία περιεχομένου.
  • Administrator. Οι Διαχειριστές έχουν πρόσβαση στη Διαχείριση με λιγότερους περιορισμούς από τους Μάνατζερ. Έχουν πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες που έχουν οι Μάνατζερ, και επιπλέον σε: Διαχειριστή Κάδου Ανακύκλωσης, Διαχειριστή Χρηστών (δεν μπορεί να προσθέσει νέους χρήστες), δημιουργία νέου μενού, διαχείριση component, modules και bots.
  • Super Administrator. Οι Υπέρ-Διαχειριστές είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι της διαχείρισης. Έχουν πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του πίνακα διαχείρισης.

Πώς ενεργοποιώ το SEO PRO;

Η ενεργοποίηση του SEO PRO είναι παιχνιδάκι! Πηγαίνετε στις γενικές ρυθμίσεις και κάτω από την καρτέλα SEO, επιλέξτε "SEO PRO" σαν το μηχανισμό SEO που θα χρησιμοποιήσετε. Στο πηγαίο κατάλογο του Elxis, υπάρχει ένα αρχείο που λέγεται htaccess.txt. Ανοίξτε αυτό το φάκελο και θέσετε την σωστή την τιμή για τότε θα είναι μια κάθετος "/" ). Μετονομάστε τον φάκελο σε .htaccess. Αυτό ήταν! Προσέξτε πως το Elxis SEO PRO μπορεί να χρησημοποιηθεί και υπό τον διακομιστή IIS. Σε αυτή την περίπτωση, το IIS πρέπει να είναι εξοπλισμένο με φίλτρο Ionic Isapi Re-writter.

<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 Επόμενα > Τελευταία >>

Σύνδεση Μέλους

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Polls

Με ποιο τρόπο επικοινωνείτε με τα ταξιδιωτικά γραφεία;

Αποτελέσματα

Tα γραφεία μας

oval2.png

Συνεχής Ενημέρωση

RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0

Πράγα - Video Περιήγηση

Infolive.gr - Νέα

Alfahost © Υπηρεσίες Διαδικτύου

Ολοκληρωμένα έργα

Δευ, 15 Σεπτέμβριος 2014
Πεμ, 25 Σεπτέμβριος 2014
Τρι, 30 Σεπτέμβριος 2014
Κυρ, 05 Οκτώβριος 2014
Παρ, 31 Οκτώβριος 2014
Σαβ, 15 Νοέμβριος 2014
Πάνω
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2019 Elxis.org. All rights reserved.