Αρχική arrow Lost Password
Πακέτο Ταξιδέψτε 4ήμερο στη Βουδαπέστη με την Εθνική Ελλάδος μόνο με 159 €! Προσφορά Εκδρομή Βουδαπέστη - Βιέννη με 159€

Αφίξεις - Αναχωρήσεις Πτήσεων

Template και εμφάνιση

Το Elxis χρησιμοποιεί ένα σύστημα template που σας επιτρέπει να αλλάζεται την εμφάνιση του ιστότοπού σας με μόλις ένα κλικ. Θέλετε να εγκαταστήσετε περισσότερα template; Ένα κλικ είναι αρκετό! Θέλετε να ορίσετε διαφορετικά template σε επιμέρους σελίδες; Πανεύκολο! Αν είστε σχεδιαστής και επιθυμείτε να δημιουργήσετε το δικό σας template ή να επεξεργαστείτε ένα υπάρχον, γρήγορα θα ανακαλύψετε πως το Elxis έχει ένα από τα πιο εύκολα συστήματα template που έχετε ποτέ συναντήσει. Ένα template αποτελείται από μόλις ένα αρχείο, ορισμένες εικόνες και ένα ή περισσότερα αρχεία CSS. Αν δεν είστε εξοικιωμένος με το CSS θα βρείτε αρκετά δωρεάν template να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε στο Κέντρο Λήψεων του Elxis. Εκτενείς βοήθεια θα βρείτε επίσης στο forum του Elxis καθώς και στο Wiki του Elxis .

Η δημιουργηθήσα από το Elxis HTML είναι σύμφωνη με τα πρότυπα του ιδρύματος W3C. Οι σελίδες δεν περιέχουν πίνακες, είναι έγκυρες XHTML και CSS και η δομή τους ακολουθεί μία σημειολογική προσέγγιση του διαδικτύου. Η εμφάνιση ενός ιστόπου Elxis ελέγχεται απολύτως από CSS.

Βέλτιστο για Μηχανές Αναζήτησης

Αν είστε νέος στο Elxis σύντομα θα παρατηρήσετε ότι ο ιστότοπός σας είναι καταχωρημένος στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης και μάλιστα εμφανίζεται μεταξύ των πρώτων αποτελεσμάτων σε μία διαδικτυακή αναζήτηση. Αυτό δεν είναι κάτι που έγινε τυχαία. Το Elxis είναι βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης. Ακόμα και αν είστε κακός διαχειριστής και δεν δίνεται προσοχη σε θέματα όπως τα ΜΕΤΑ δεδομένα, τις επικεφαλίδες, του τίτλος, τις παραγράφους, τους εσωτερικούς/εξωτερικούς συνδέσμους, κλπ, το Elxis θα διορθώσει "μαγικά" ορισμένα από αυτά τα θέματα κατά την εμφάνιση των άρθρων σας. Αν είστε λίγο προσεκτικοί όταν γράφετε άρθρα τότε το Elxis μπορεί πραγματικά να απογειώσει την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης.

Σας προτείνουμε θερμά να ενεργοποιήσετε το SEO PRO. Αυτό θα μετατρέψει τις URL του ιστότοπού σας σε φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης και τους ανθρώπους. Το SEO PRO θα αποκρύψει επίσης μεταβλητές της PHP από τη γραμμή διευθύνσεων κάνοντας τον ιστότοπό σας ασφαλέστερο απέναντι σε χάκερς. Αν και ορισμένες μηχανές αναζήτησης μπορούν να καταχωρούν πλέον καλύτερα τις δυναμικές διευθύνσεις URL, οι στατικές URL του SEO PRO είναι κατά πολύ καλύτερες.

Οι δημιουργηθήσες από το Elxis HTML σελίδες περιέχουν έγκυρο XHTML και CSS κώδικα. Η υπακοή στα πρότυπα του ιδρύματος W3C εξασφαλίζει ότι ο ιστότοπός σας θα εμφανίζεται σωστά και χωρίς σφάλματα σε οποιονδήποτε περιηγητή ή διαδικτυακή συσκευή.

Αν κάποιος επισκευθεί μία ανύπαρκτη σελίδα τότε το Elxis θα του εμφανίσει μία ειδική σελίδα σφάλμα 404 που θα τον ενημερώνει πως η σελίδα που ζητήθηκε δεν βρέθηκε. Επιπλέον το Elxis θα εμφανίσει αυτομάτως στην ίδια σελίδα συνδέσμους από την ιστοσελίδα σας όπως τους έχετε στα μενού σας προκειμένου ο επισκέπτης να συνεχίσει την πειήγησή του στον ιστότοπο.

Απόκρυψη σελίδας σύνδεσης

Αν σας κάνει να διώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια, το Elxis σας επιτρέπει να αποκρύψετε την σελίδα σύνδεσης στην κονσόλα διαχείρισης. Η λειτουργία Απόκρυψης Σελίδας Εισόδου είναι εξαιρετικά εύκολη να ενεργοποιηθεί ενώ μόλις ενεργοποιηθεί θα κάνει αδύνατη την είσοδο στην διαχείριση του elxis σε οποιονδήποτε δεν γνωρίζει την μυστική σελίδα εισόδου. Επιπρόσθετα το Elxis διαθέτει ένα ακόμα εργαλείο με το οποίο μπορείτε να καταγράφετε τις επιτυχείς ή αποτυχείς προσπάθειες σύνδεσης στη διαχείριση του Elxis. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή τον Καταγραφέα Συνδέσεων από τα εργαλεία της διαχείρισης του Elxis.

Έκδοση ΔιαβατηρίουΣύνδεση Μέλους

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Polls

Με ποιο τρόπο επικοινωνείτε με τα ταξιδιωτικά γραφεία;

Αποτελέσματα

Tα γραφεία μας

oval2.png

Συνεχής Ενημέρωση

RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0

Πράγα - Video Περιήγηση

Infolive.gr - Νέα

Alfahost © Υπηρεσίες Διαδικτύου

Ολοκληρωμένα έργα

Δευ, 15 Σεπτέμβριος 2014
Πεμ, 25 Σεπτέμβριος 2014
Τρι, 30 Σεπτέμβριος 2014
Κυρ, 05 Οκτώβριος 2014
Παρ, 31 Οκτώβριος 2014
Σαβ, 15 Νοέμβριος 2014
Πάνω
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2019 Elxis.org. All rights reserved.