Πακέτο Ταξιδέψτε 4ήμερο στη Βουδαπέστη με την Εθνική Ελλάδος μόνο με 159 €! Προσφορά Εκδρομή Βουδαπέστη - Βιέννη με 159€

Πάσχα 2012 - Προσφορές

Πολυγλωσσικό περιεχόμενο

Το Elxis είναι ένα πραγματικά πολυγλωσσικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που σας επιτρέπει να διαμορφώσετε την μορφή και το περιεχόμενο της ιστοσελίδα σας ανάλογα με τη γλώσσα του επισκέπτη. Στο elxis η πολυγλωσσία δεν ταυτίζεται με τον όρο μετάφραση αλλά αποτελεί δομικό στοιχείο της ίδια της ιστοσελίδας και παράγοντας που καθορίζει την διαμόρφωση των επί μέρους σελίδων. Επίσης το Elxis έχει ενσωματωμένη πλήρη υποστήριξη UTF-8 και επιπρόσθετες συναρτήσεις για τον χειρισμό χορδών πολλαπλών διφίων που δεν υποστηρίζονται ακόμα από την PHP. Οι δυνατότητες πολυγλωσσίας και χειρισμού γλώσσας του Elxis είναι μοναδικές.

Το Elxis είναι πλήρως συμβατό με γλώσσες με κατεύθυνση γραφής από τα δεξιά προς τα αριστερά (RTL) όπως η Αραβική και τα Εβραϊκά. Για την αλλαγή γλώσσας το σχετικό module είναι εξοπλισμένο με έναν "Έξυπνο διακόπτη" που, υπό ορισμένες προϋποθέσεις 1, επιτρέπει την αλλαγή γλώσσας και την παραμονή στην ίδια σελίδα. Όλα τα μηνύματα του συστήματος, η μορφή της ώρας και ημερομηνίας, τα δελτία τύπου RSS 2, οι τίτλοι των module, οι παράμετροι XML, και η ενσωματωμένη βοήθεια είναι πολυγλωσσικά, τόσο στο δημόσιο τμήμα όσο και στη διαχείριση του Elxis. Επιπρόσθετα το Elxis 2009 θα ανιχνεύσει αυτόματα την γλώσσα του περιηγητή των επισκεπτών κατά την διάρκεια της πρώτης τους επίσκεψης στον ιστότοπο και θα τους ανακατευθείνει στην κατάλληλη γλωσσική εκδοχή του ιστότοπού σας 3.

1 Η αλλαγή γλώσσας και παραμονή στην ίδια σελίδα είναι δυνατή εφόσον η τρέχουσα σελίδα είναι επίσης διαθέσιμη στην νέα γλώσσα.
2 Θα πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί η αντίστοιχη παράμετρος στο component Συνδικάτο.
3 Εφόσον είναι διαθέσιμη μία τέτοια γλωσσική εκδοχή.

Εγκαταστάτης EDC

Από την έκδοση του Elxis 2009.0 και μετά μπορείτε να εγκαθιστάτε επεκτάσεις (template, module, component, κλπ) μόνο με ένα κλικ κατευθείαν από το Κέντρο Λήψεων του Elxis (EDC) χωρίς να απαιτείται να κατεβάσετε πρώτα την επέκταση στον υπολογιστή σας και να την ξανά-ανεβάσετε στην ιστοσελίδα σας. Ο εγκαταστάτης EDC σας επιτρέπει επίσης να περιηγήστε από την διαχείριση του ιστότοπού σας και σε πραγματικό χρόνο στη λίστα των διαθέσιμων επεκτάσεων στο elxis-downloads.com.

Οποιαδήποτε στιγμή μεταβείτε σε έναν εγκαταστάτη του Elxis (εγκαταστάτης module, component, κλπ) πατήστε στο σύνδεσμο λήψη λίστας διαθέσιμων επεκτάσεων για να λάβετε μία λίστα των διαθέσιμων επεκτάσεων αυτού του τύπου από το EDC. Οι επεκτάσεις ταξινομούνται με βάση την ημερομηνία δημοσίευσής τους με τις πιο πρόσφατες να εμφανίζονται πρώτες. Το εγκαταστάτης EDC θα σας δείξει ορισμένες πληροφορίες για κάθε επέκταση, σύνδεσμο προς την σελίδα αναλυτικής παρουσίασης της επέκτασης στο EDC και συνδέσμους να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την επέκταση. Πατήστε απλά Εγκατάσταση σε οποιαδήποτε επέκταση για να την εγκαταστήσετε. Η λειτουργία Λήψη και Εγκατάσταση με ένα κλικ του εγκαταστάτη EDC είναι ένα ακόμα απλό στη χρήση αλλά πανίσχυρο χαρακτηριστικό του Elxis CMS. Περισσότερα για τον εγκαταστάτη EDC στο Wiki του Elxis.

Υπερασπιστής Elxis

Ο Elxis Defender είναι ένα ενσωματωμένο στο Elxis εργαλείο ασφαλείας που παρέχει προστασία από επιθέσεις XSS και SQL injection. Όπως κάθε εργαλείο ασφαλείας εκτελείται πρωτού φορτωθεί το Elxis και μπορεί να μπλοκάρει επικύνδινες αιτήσεις προς την ιστοσελίδα σας πρωτού αυτές φθάσουν στον πυρήνα του Elxis. Ο Υπερασπιστής μπορεί να απαγορεύσει την περαιτέρω πρόσβαση στον ιστότοπο στον επιτιθέμενο, να γυρίσει τον ιστότοπο σε κατάσταση εκτός λειτουργίας, να σας στείλει ειδοποίηση με e-mail, να καταγράψει την επίθεση, να ορίσει το δημόσιο τμήμα ή/και την διαχείριση του Elxis προσβάσιμα σε συγκεκριμένους μόνο χρήστες και πολλά άλλα. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό εργαλείο που έχει αποδείξει την αξία του για αρκετό καιρό σε πολλούς ιστότοπους.

Γαμήλια ΤαξίδιαΜε πάθος και αφοσίωση ετοιμάσαμε πλούσιο συνδυασμό προορισμών και ξενοδοχείων, προσαρμοσμένο σε κάθε επιθυμία και χωρίς να ξεχνούμε ότι το καλύτερο δεν είναι απαραίτητο και το ακριβότερο.

Με ιδιαίτερη αγάπη για το ταξίδι και βαθειά γνώση των προσφερόμενων πακέτων, ετοιμάσαμε έναν πλήρη οδηγό με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Ταξιδέψαμε σε πολλές χώρες, κλείσαμε συμβόλαια με τοπικούς συνεργάτες και ξενοδοχεία, συγκρίναμε τιμές και υπηρεσίες, συνδυάσαμε ώρες αναχωρήσεων και αεροπορικές εταιρείες, έχοντας πάντα τη σκέψη μας σε εσάς - τους πελάτες μας. Γιατί εσείς μας εμπιστευτήκατε και αποτελείτε την πυξίδα σε αυτά που προγραμματίσαμε και σε όσα άλλα σχεδιάζουμε για το μέλλον.

Εσείς σχεδιάστε και ονειρευτείτε! Τα υπόλοιπα αφήστε τα στην εγγύηση των ειδικών στα μεγάλα εξωτικά ταξίδια.

<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 Επόμενα > Τελευταία >>

Σύνδεση Μέλους

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Polls

Με ποιο τρόπο επικοινωνείτε με τα ταξιδιωτικά γραφεία;

Αποτελέσματα

Tα γραφεία μας

oval1.png

Συνεχής Ενημέρωση

RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0

Πράγα - Video Περιήγηση

Infolive.gr - Νέα

Alfahost © Υπηρεσίες Διαδικτύου

Ολοκληρωμένα έργα

Δευ, 15 Σεπτέμβριος 2014
Πεμ, 25 Σεπτέμβριος 2014
Τρι, 30 Σεπτέμβριος 2014
Κυρ, 05 Οκτώβριος 2014
Παρ, 31 Οκτώβριος 2014
Σαβ, 15 Νοέμβριος 2014
Πάνω
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2019 Elxis.org. All rights reserved.